Udlejning af maskiner

LEJ PROFESSIONELLE OG EFFEKTIVE MASKINER TIL HAVE, PARK OG FRITID

Står du og mangler en professionel maskine? Måske er det en maskine, du kun skal bruge én enkelt gang om året, eller en maskine du skal bruge til et specielt projekt? Hos Varde Have- og Skovmaskiner er vi klar til at hjælpe dig med de maskiner, du har brug for både til have, park og fritid. Du kan leje maskinerne 1 dag. Har du brug for at leje en maskine i en længere perioder, kan vi også komme med et tilbud på det.
 

Husk, at alle maskiner skal leveres i rengjort stand.

Fræser 

Husqvarna T 560 RS 

Effektiv fræser med en bredde på op til 85 cm. Fræseren giver dig mulighed for at afmontere knivsættet, så det passer til din have. Meget brugervenlig, da du aktiverer knivene med luftstyrring. Det betyder, at der ikke er et stramt kabel, du skal holde under fræsning.

Pris pr. dag:
kr. 350,-

Mosrive

Billy Goat CR 550 HC

Robust mosrive, udviklet til professionelt brug. Den kompakte og lette CR model kan klappes sammen, hvilket er en stor fordel i forbindelse med opbevaring og transport. Fantastisk effektiv mod mos. Det ideelle valg til f.eks. anlægsgartnere.

Pris pr. ½ dag:
kr. 350,-

Vertikalskærer  

Eliet 501

Kraftig benzindrevet vertikalskærer, der skærer smalle riller lodret ned i græsmåtten, der giver luft og lys til rødderne. Det fremmer skuddannelsen og giver dig en sund og tættere plæne. Når du vertikalskærer, løsner du også automatisk en stor del af det mos, der er i plænen. Det er en god ide at gøde efter denne behandling.

Pris pr. ½ dag:
kr. 350,-

Pælebor 

Stihl BT 121

Motoriseret pælebor, der er ideel til dig, der skal bore huller til hegnspæle, stolper og lignende. Maskinen fås med bor i 2 størrelser: 160 og 200 mm samt en 50 cm forlænger.

Pris pr. dag:
kr. 375,-

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget?

 

Vi tester hele tiden nye produkter – følg med på Instagram ikon @havemaskiner