Besøg vores

BUTIK i varde

FÅ GRUNDIG RÅDGIVNING AF EN FAGMAND

Kvalitet og ærlig rådgivning betyder alt. Hos Varde Have- og Skovmaskiner er du altid sikker på god service. Vi tager os tid til at spørge grundigt ind til de opgaver, du skal udføre med den maskine, du leder efter. Så du får den maskine, der passer til dine behov – og du slipper for at bøvle med en maskine, der ikke kan klare opgaven. Skal du f.eks. bruge maskinen i en boligforening, duer det ikke, at vi sælger dig en maskine til privatbrug. I stedet har du brug for en effektiv maskine, der er behagelig at arbejde med i flere timer – hver dag.

500 m2 fyldt med kvalitetsprodukter

I butikken har vi samlet et stort og bredt udvalg af kvalitetsprodukter til haven, skoven og parksektoren. Fra motorsave og plæneklippere til kantskærer og elbiler. Men vi har ikke alt. Og det er der en god grund til. Vi udvælger kun de produkter og leverandører, vi har tillid til – og som tilbyder en kvalitet, der lever op til vores krav som fagmænd. I butikken finder du både klassiske maskiner, som alle kender – og nyudviklede produkter, der benytter den nyeste teknologi. Det giver dig et stærkt udvalg, som følger med udviklingen i branchen.

Altid kvalificeret service

Når du afleverer dine produkter til service eller reparation, er det altid en kvalificeret fagmand, der står klar til at klare opgaven for dig. Det sikrer, at dine produkter fungerer optimalt, når du tager dem med hjem – og, at du dermed får mest muligt ud af dem.

 

Har du brug for reservedele?

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget?

 

@
GMR
@
Husqvarna
@
KRAMP
@
Kubota
@
Nesbo
@
Nilfisk Egholm
@
AS Motor
@
Pellenc
@
Q8
@
Solus
@
Stama
@
Stiga
@
Timan
@
TP chipping
@
VM loader
@
Stihl
@
BCS
@
Klippo

Vi tester hele tiden nye produkter – følg med på Instagram ikon @havemaskiner