værksted i varde

Få hjælp på værkstedet året rundt

Høj driftssikkerhed er vigtig i en travl hverdag. Både for professionelle og private. På vores 500 m2 store værksted er vi altid klar til at tage imod dig og dine maskiner. Det gælder både store maskiner el-trucks og redskabsbærer eller små maskiner som hækkeklippere og motorsave.

Er snoren på din plæneklipper gået, eller er din minilæsser gået i stå? Med masser af erfaring og knowhow giver vi dine maskiner den bedste behandling, så de altid er effektive og i tiptop stand. Vores dygtige mekanikere er faglærte og bliver løbende opkvalificeret med brancherelaterede kurser.
 

Nej tak til ubehagelige ekstraomkostninger

Det er vigtigt for os, at du altid ved præcist, hvilke opgaver vi udfører for dig. Når du afleverer din maskine på værkstedet, vurderer vi altid, hvor meget tid vi forventer at bruge på opgaven. Dukker der yderligere opgaver op, fortæller vi dig det. På den måde dukker der aldrig ukendte ekstraomkostninger op på din regning.

Hvad skal jeg gøre, hvis min maskine er brudt sammen?

Er din maskine brudt sammen, og har du ikke mulighed for selv at aflevere den på værkstedet, så klarer vi det for dig. Vi sender én af vores tre servicevogne ud til dig, som kan klare opgaven på stedet. Så slipper du for bøvlet med at skulle ordne transport til værkstedet.

Gratis sms-service

Lad os passe på dine maskiner. Vi sender en sms til dig, når det er tid til service. På den måde ved du, at dine maskiner virker, når du skal bruge dem.

Vi har det tekniske udstyr, der skal til for at servicere, vedligeholde og reparere dine maskiner hele året rundt.

Kontakt os, og bestil service eller reparation på
tlf.: 75 21 09 40

Kontakt os, og bestil service på tlf.: 75 21 09 40

 

Vi tester hele tiden nye produkter – følg med på Instagram ikon @havemaskiner