Tilbud

Tag din have til næste niveau

Husqvarna Rider 214TC

Effektiv Rider med 94 cm Combi-Klippebord, som giver mulighed for førsteklasses klipning med BioClip® og bagudkast. Egnet til hus- og landejere, som kræver høj effektivitet, brugervenlighed, uovertruffen manøvredygtighed og ægte køreglæde. Centerstyringen og det frontmonterede Klippebord er ensbetydende med intuitiv brug, fremragende tilgængelighed under klippearbejdet og et godt overblik over arbejdsområdet.
 

Alm. vejl. pris 33.069,- inkl. moms

Kampagne pris 29.995,- inkl. moms

Kontakt os for en skarp pris!

Tilbud

Råstyrke og fremragende brændstoføkonomiHusqvarna Buskrydder 336FR

Leveres komplet med trimmerhoved, græsklinge og savklinge. Denne fleksibilitet gør maskinen ideel til personer, der har brug for fordelene ved produktet i én og samme effektive pakke (skov-/buskrydder).
X-Torq®-motoren leverer råstyrke og fremragende brændstoføkonomi. LowVib®-vibrationsdæmpning maksimerer brugerkomforten og kontrollen over maskinen. Leveres med Balance 35-sele.
 

Alm. vejl. pris 5.089,- inkl. moms

4.500,-

Tilbud

Komfortabel klipning og en perfekt græsplæne

HUSQVARNA LC 247S

Selvkørende plæneklipper, for nem, bekvem, konfortabel klipning og en perfekt græsplæne. Ergonomiske håndtag, greb og bøjler, nemt justerbar højde og en opsamler med støvblokering. Rustfrit composit chassis.
 

Alm. vejl. pris 4.399,- inkl. moms

3.995,-

Tilbud

Kompakt  klipper med servostyrring og 4-hjulstræk

Stiga Park 340 PX - 95cm Combiklipper

Stærk kompakt knækstyrret frontrider, der er let styrres præsis og sikkert rundt om træer og bede. Den kan trække en trailer rundt i haven også i bakket terræn. Med en motor på 15,5 hk har du en maskine der er i balance med redskaberne i fronten. Der findes et stort redskabsprogram så du kan få nytte af denne Stiga Park hele året rundt.(tilbud så længe lager haves)
 

Alm. vejl. pris 42.995,- inkl. moms

34.995,-

Vi tester hele tiden nye produkter – følg med på Instagram ikon @havemaskiner