Specielt forAnlægsgartner

 

Professionelle maskiner, der gør din hverdag mere effektiv

Som anlægsgartner har du sikkert aldrig to dage, der er ens. Dine kunder er forskellige, og de ønsker forskellige ting. Tid og effektivitet er derfor nøgleord, når du skal løse dine opgaver. Vi har samlet et bredt sortiment af kvalitetsmaskiner, der er driftssikre, og som kører, når du har brug for dem.
 

Kvalitet betyder alt

Derfor har vi sammensat et stort og bredt udvalg at kvalitetsmaskiner, der er med til at sikre dig en effektiv drift. Får du problemer med en maskine eller mangler du en reservedel, står vores værkstedsteam klar med professionel backup.

Nogle gange kan det også være nødvendigt at ændre på en maskine, så den passer til helt specifikke behov. Det hjælper vi gerne med. Vi kan hjælpe med tilpasningen og evt. tage vores importør med på råd, så du får den bedste maskine til opgaven.

Fremvisning: 
Vi kommer gerne ud til dig

Når du skal vælge den rigtige maskine, kan det være en fordel at teste den i rigtige opgivelser. Vi kommer gerne til dig med en række forskellige maskiner, så du kan teste, om de kan klare dine specifikke opgaver. Det sikrer, at de maskiner du vælger, matcher dine ønsker til ydeevne, holdbarhed og kvalitet.

 

Vi klarer service og reparationer

Høj driftssikkerhed er vigtig i en travl hverdag. På vores 500 m2 store værksted giver vi dine maskiner den bedste behandling. Både når de kommer til service, eller de skal repareres.
 

Kontakt os, og bestil service på
tlf.: 75 21 09 40

Vi tester hele tiden nye produkter – følg med på Instagram ikon @havemaskiner