Vi er specialister iKirkegårde

Kvalitetsmaskiner, der holder kirkegårde pæne og ryddelige

Kirkegårde har en lang række opgaver, der skal klares. Samtidig kan det i nogle situationer være nødvendigt at tage særlige hensyn i forhold til støj og udstødning. Vi har igennem en årrække leveret maskiner til både store og små kirkegård. Vi kender derfor til de opgaver og udfordringer, du står overfor i det daglige.

 

Maskiner, der passer til kirkegårdens størrelse

Store kirkegårde har ofte behov for maskiner, der er designet til at klare specifikke opgaver. Hvorimod mindre kirkegårde oftest har brug for mere kompakte og fleksible maskiner. Vi er i dag fast leverandør og servicepartner til 50 kirkegårde og leverer maskiner og specialprodukter til 70 kirkegårde.

Støj, nej tak

På kirkegårde kan der være særlig hensyn, der skal tages til pårørende. Nogle gange er det derfor en fordel at bruge maskiner, som er særligt støjsvage. Maskiner, der kører på el, larmer mindre og har heller ingen generende udstødning. Vi har et bredt sortiment af både elbiler og håndholdte maskiner, som kører på el.

Få en gratis fremvisning  

Har kirkegårde smalle stier og hjørner? Eller har du brug for en støjsvag maskine? Vi kommer gerne forbi og laver en maskinfremvisning på kirkegården. På den måde kan du se og teste, om maskinen passer til jeres specifikke behov. Vi kan udføre fremvisningen sammen med personalet, så alle får en grundig gennemgang. Det giver samtidig alle mulighed for at komme med input og ønsker.
 

Maskiner, tilpasset din kirkegård 

Vi har et bredt sortiment, som er opbygget gennem mange års samarbejde med danske kirkegårde. Måske har din kirkegår et helt specifikt behov? Måske har arbejdstilsynet været på besøg og har gjort opmærksom på en udfordring, I bør kigge på? Eller også har I selv opdaget en arbejdsgang, som I gerne vil have forbedret?

Vi har arbejdet med danske kirkegårde igennem mange år, og vi har derfor også været med til at tilpasse maskiner til kirkegårdsbrug – både i forhold til at dæmpe støj, vibrationer og ensformige bevægelser.

Hvor kan du finde os?

Det er vigtigt, at vores servicebil kan komme hurtigt ud til dig, når du har behov for vores hjælp. Derfor dækker vi et geografisk område på 50 km i radius fra vores butik og værksted i Varde. Vi bruger vores 3 servicebiler som rullende værksteder, og når vi tager ud på konsulentbesøg.
 

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget?

 

Vi tester hele tiden nye produkter – følg med på Instagram ikon @havemaskiner